GstarCAD

Geweldig alternatief voor AutoCAD!

Al meer dan 10 jaar wordt in China hard gewerkt aan GstarCAD. Inmiddels is dit indexCAD-programma zo goed dat steeds meer bedrijven erop overstappen voor hun professionele technische tekenwerk. Het lijkt als twee druppels water op de iets oudere versies van AutoCAD en de nieuwprijs is zelfs lager dan de upgrade-prijs van AutoCAD! Loopt u met AutoCAD een paar versies achter, dan wordt het prijsverschil nog groter en is de keuze snel gemaakt.

Maar ook voor de bedrijven die jaarlijks veel geld aan AutoCAD-onderhoud (subscription) betalen, is verlenging niet meer zo vanzelfsprekend.

Achtergrondinformatie

GstarCAD komt niet zomaar uit de lucht vallen. Het programma bestaat al ruim 10 jaar en heette voorheen GstariCAD. Basis voor GstarCAD was eerst het opensource CAD-programma IntelliCAD, waar wereldwijd vele softwarefabrikanten mee werken of hebben gewerkt. Inmiddels is GstarCAD helemaal herschreven en met de komst van versie 8 sinds 2014 onafhankelijk van de ITC geworden. GstarCAD lijkt als twee druppels water op het gangbare AutoCAD, met steeds meer functies die ook in de nieuwere versies van AutoCAD zitten. GstarCAD mag dus met recht een AutoCAD-kloon worden genoemd. Na een grondig vooronderzoek eind 2006 en 2009, adviseren wij sinds begin 2010 GstarCAD voor professioneel 2D tekenwerk boven AutoCAD. We hebben al veel AutoCAD-tools getest en geschikt bevonden voor GstarCAD, soms na enige aanpassing.

asgzdfbxfn

Edge Computers is officieel partner van GstarCAD en als u geïnteresseerd bent in deze geweldige oplossing voor CAD neem dan contact met ons op!

Hiernaast ziet u nog verschillende features van het programma en om te zien hoe het programma werkt kunt u de video hieronder bekijken!