Ongeëvenaarde beveiliging

maakt uw apparaat brandschoon

Volledige snelheid

Bitdefender scant met maximale detectie en ongeëvenaarde snelheid, zonder het systeem te vertragen.

Totale privacy

Uw privacy wordt van alle kanten bedreigd.
E-mail, instant messaging en al uw activiteiten op het internet kunnen het doelwit zijn. Bitdefender Total Security 2015 beschermt u tegen al deze online bedreigingen en beveiligt uw privacy en uw gegevens met gespecialiseerde modules en functies.

Online Bankieren Zonder Zorgen

Verricht uw online transacties vanuit een unieke, speciale browser die uw accounts beschermt tegen fraude. Bitdefender Safepay™ kan voortaan automatisch creditcardgegevens invullen in betaalvelden.

 

Firewallfilter

De firewall houdt voortdurend uw inkomende en uitgaande internetverbindingen in het oog en blokkeert de toegang door onbevoegden, ook via een draadloos WiFi-netwerk.

 

Cloud Antispam

Blokkeert ongewenste e-mail voordat deze uw inbox bereikt. Nu volledig gebaseerd op cloudtechnologie.

 

Actief virusbeheer

Active Virus Control is een proactieve en dynamische detectietechnologie. Observeert in realtime het gedrag van actieve processen en signaleert verdachte activiteiten.

 

Kwetsbaarheidsscanner

Met één muisklik controleert de kwetsbaarhedenscanner op verouderde en kwetsbare software, ontbrekende Windows-beveiligingspatches en onveilige systeeminstellingen.

 

Fraudewaarschuwingen. Veilig surfen.

Geeft aan of een link in de zoekresultaten van Google of Bing veilig is, vóórdat u erop klikt. En blokkeert de toegang tot geïnfecteerde links waarop u al geklikt hebt.