Waarom is Mamut de logische keuze?

1. Complete oplossingen toegepast op uw behoeften
Mamut levert administratieve- en informatieprogramma’s voor kleine en middelgrote ondernemingen, eenpersoonszaken, verenigingen en privépersonen. Mamut voorziet in alle behoeften tijdens de levenscyclus van een onderneming; van startfase en vestiging tot compleet management. Dit betekent dat u eenvoudig kan groeien met de Mamut-programma’s en dat u slechts een enkel programma nodig heeft om alle taken effectief uit te voeren.
2. Professionele en toegankelijke service
Mamut Support Center biedt u een uitgebreid persoonlijk serviceapparaat, zodat u hulp en training krijgt, als daar de behoefte voor ontstaat. Daarnaast worden opleidingen op verschillende niveaus aangeboden via verschillende cursuscentra.
3. Beste prijs/functionaliteit
Mamut biedt u een totale oplossing tegen de beste prijs in de markt. Gratis licenties, lage inkoopprijzen en lage tot geen kosten voor het volgen van cursussen, het krijgen van support en het dagelijks gebruik maakt Mamut meester in prijs/kwaliteit! Vereenvoudig uw werkdag met één leverancier – één telefoonnummer – één factuur – één bron van informatie.
4. Prijsbeloonde gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit
Mamut heeft diverse onderscheidingen ontvangen voor haar gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit. U kunt eenvoudig werken met Mamut en leert de nieuwe onderdelen binnen het programma snel gebruiken, zodat u uw dagelijkse werkzaamheden op de meest effectieve manier kunt uitvoeren.
5. Toonaangevende leverancier
Mamut werd opgericht in 1994 en is een toonaangevende leverancier van ERP, CRM en internet gebaseerde oplossingen voor kleine ondernemingen in Noord Europa. Mamut biedt complete en gebruiksvriendelijke oplossingen aan tegen de beste prijs/kwaliteit verhouding met geïntegreerde oplossingen voor de boekhouding, verkoopondersteuning, relatiebeheer (CRM), inkoop/logistiek, werknemers, projectbeheer, e-commerce, domeinen, e-mail en webhotel. Meer dan 400.000 gebruikers vereenvoudigen hun dagelijkse werkzaamheden met Mamut.
6. Software + Services
Mamut past een nieuwe technologie toe voor kleine ondernemingen. Met Mamut One worden software, online diensten en kennis gecombineerd in één oplossing. Dit geeft u als gebruiker vele mogelijkheden om effectiever te communiceren en uw werkdag te vereenvoudigen. Krijg veilige toegang tot bijgewerkte informatie wanneer u maar wilt, op het juiste apparaat, zoals PC, mobiele telefoon of webbrowser.

Mamut Business Software